Evenementen informatie.

El Camino meeting Meijel vindt jaarlijks plaats in het weekend van de 2e zondag van September. Het is een 2 daags evenement met overnachtingsmogelijkheden.

El camino meeting Meijel is een autoshow voor iedereen. Bent u in het bezit van een Chevrolet El Camino dan wel Gmc Sprint of Caballero, dan is dit het evenement voor u. Komt u met uw El Camino naar Meijel, dan heeft u gratis toegang en de mogelijkheid tot deelname aan alle activiteiten rond het treffen. Bij binnenkomst met een El Camino ontvangt u verdere instructies en een goodie bag. El Camino Meeting Meijel is ook gratis en vrij toegankelijk voor bezoekers en geïnteresseerden.

Het evenement bied een muziekprogramma op de Zaterdagavond en de Zondagmiddag, veelal in Amerikaanse stijl. Er is mogelijkheid tot het aanbieden en verruilen van onderdelen met mede liefhebbers. Ook is er aan de kinderen gedacht doormiddel van een springkussen.

 

2014 Show

De locatie van het evenement is het centrum van Meijel. U kunt het beste navigeren naar het Raadhuisplein in Meijel, Met el camino wordt u daar door de crew opgevangen, en als bezoekers eventueel doorverwezen naar een parkeerplaats. Sinds oprichting van de stichting willen wij als organisatie te kennen geven dat het evenement alleen nog exclusief is voor el camino’s. Uiteraard zijn ook andere usa car / oldtimer liefhebbers welkom maar wel op bezoekersparkeerplaatsen. Op het evenemententerrein zijn alleen andere voertuigen welkom op exclusieve uitnodiging van de organisatie daarbij moet u denken aan showtrucks, demonstratie of bijvoorbeeld reclame voertuigen.

Als organisatie zijn wij dankbaar dat vele jaren zoveel enthousiaste El Camino rijders en liefhebbers de weg naar Meijel hebben weten te vinden. Zonder “El Camino” houd het hier op!